Απόδοση που αδικεί τους “Ελληνιστές”

Καλησπέρα συμπαίκτες. Δεν ανέβασα στήλη χθες λόγο χρόνου και έτσι έχασα την ευκαιρία να έχω καλό κέρδος από την Ντέρμπι. Τον άσσο της Ντέρμπι τον είχα προτείνει στην BetMarket.com.cy και το είχα ποντάρει. Δεν πειράζει όμως, φτάνει που το σημείο επιβεβαιώθηκε και όσοι με διαβάζουν εκεί ελπίζω να πληρώθηκαν.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει ακόμα ένα σημείο από την Αγγλία και τα play off των μικρών κατηγοριών. Ο λόγος για το διπλό της Έξετερ στην έδρα της Λίνκολν. Τα play off δεν είναι ποτέ οι καλύτεροι αγώνες για να ποντάρεις, δεν μετράει ποτέ η φόρμα των ομάδων αλλά συνήθως κερδίζει η ψυχολογία και καλή τακτική. Θα παίξω όμως γιατί θεωρώ πως αυτά τα έχουν οι «Ελληνιστές» και πιστεύω ότι το 5,00 στο διπλό τους αδικεί πάρα πολύ.

Ένα μονό σημείο λοιπόν για σήμερα. Θα τα πούμε ξανά αύριο μέσα από την στήλη για το Κυπριακό πρωτάθλημα με ένα ακόμα σημείο. Να περνάτε καλά!

Μονό:
Λίνκολν Σίτι – Έξετερ: -2- 5,00 *125 μονάδες

Αρχική μπάνκα: 0
Προηγούμενο Υπόλοιπο: -2510,14
Επιστροφές (05/05): 0
Υπόλοιπο: -2510,14
Ποντάρισμα (12/05): 125
Τρέχουσα μπάνκα: -2635,14

katazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση