Δύο επιλογές από ένα παιχνίδι

Τελειώνει σήμερα το κυπριακό πρωτάθλημα και εμείς εδώ επιλέξαμε να ποντάρουμε για στοίχημα τελευταία φορά την φετινή σεζόν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Ο λόγος για τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Ερμή. Το ποντάρισμα μας θα πάει στον άσσο σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ. Η απόδοση του σημείου αυτού είναι στα 3,45 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας καθώς πρόκειται για ένα αδιάφορο ματς όπου και οι δύο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες θα θέλουν να το απολαύσουν.

Από το ίδιο παιχνίδι θα “αγοράσουμε” ένα ακόμα σημείο. Αυτό είναι το να σκοράρει ο Ιωάννης Κωστή. Είναι η δεύτερη φορά που ποντάρουμε στο νεαρό όμως θεωρώ ότι αξίζει την προσοχή μας. Η απόδοση για να σκοράρει ο Κωστή είναι στα 10,00.

Μονό:
Νέα Σαλαμίνα – Αλκή Ορόκλινη: -1 & GG- 3.45 *6 μονάδες
Νέα Σαλαμίνα – Αλκή Ορόκλινη: -Κωστή, να σκοράρει- 10,00 *3 μονάδες

Αρχική μπάνκα 0
Τρέχουσα 27,29
Yield 6%

katazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση