Ποντάρισμα αγγλικό!

Με κέρδος μας μπήκε ο Δεκέμβρης καθώς όταν ανέβασα στήλη την1η του μήνα η Λιντς τότε κέρδισε και πλήρωσε. Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε και δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω ξανά στήλη. Εάν ανέβαζα τότε θα μιλούσαμε για μεγάλο κέρδος από το προηγούμενο Σάββατο όπου είχα 3 κερδισμένα αουτσάιντερ. Όσοι με διαβάζουν στην BetMarket.com.cy θυμούνται σίγουρα, οι υπόλοιποι μπορείτε να δείτε το ταμείο αυτό εδώ.

Σήμερα και πάλι έχω ελάχιστο χρόνο μπροστά μου αλλά είπα να ανεβάσω μια σύντομη στήλη για να ποντάρω και εδώ τα σημεία μου ως μονά. Μόνο που δεν θα αναλύσω τα σημεία μου αλλά θα σας στείλω στην στήλη μου στην BetMarket.com.cy για να τα δείτε όλα αναλυτικά. Εκεί πάντως τα έχω ποντάρει σε yankee, εδώ όμως η φιλοσοφία δεν αλλάζει, θα τα ποντάρω όλα ως μονά με στόχο το καθαρό κέρδος 50 μονάδων από το κάθε σημείο. Τέλος της σεζόν θα φανεί αν αυτή η προσέγγιση θα αποφέρει καρπούς.

Συγκεκριμένα έχω επιλέξει να ποντάρω σε τέσσερα σημεία από την Αγγλία. Ένα από την Premier League, ένα από την Championship και δύο από την League One. Το πρώτο σημείο είναι το διπλό της Μπόρνμουθ το οποίο βρήκα στα 4,20 και εκεί μπορώ να πάρω το ρίσκο καθώς έχει αξία και πιστεύω το σημερινό ματς της ταιριάζει.

 Το επόμενο είναι η σπουδαία Νόριτς στα 2,80. Με ματιά στα στατιστικά της θα σας πείσει.

Στην League One διάλεξα να ποντάρω Πόρτσμουθ και Πίτερμπορο, τις δύο καλύτερες εκτός έδρα ομάδες της κατηγορίας σε αρκετά καλές αποδόσεις. Στα 3,50είναι η Πόρτσμουθ, στα 3,40 η Πίτερμπορο.

Αυτά είναι για σήμερα. Καλά να περνάτε και εύχομαι στο τέλος της ημέρας να έχουμε κέρδος.

Το παιχνίδι μου

15/12, 17:00 – Γουλβς v Μπόρνμουθ: -2- 4,20 *15,7 μονάδες

15/12, 17:00 – Μπάρνσλεϊ v Πόρτσμουθ: -2- 3,50 *20 μονάδες

15/12, 17:00 – Σρούσμπερι v Πιτέρμπορο: -2- 3,40 *20,9 μονάδες

15/12, 19:30 –  Μπρίστολ Σίτι v Νόργουιτς: -2- 2,80 *27,8 μονάδες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.