Η δημοφιλής για τον στοιχηματικό κόσμο bet365 από την περασμένη Παρασκευή συμπεριέλαβε στον στοιχηματικό της χάρτη και το πρωτάθλημα των κατεχομένων ως «ΤΔΒΚ – Σούπερ Λιγκ», δηλαδή «Τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου».

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το τεράστιο λάθος της  συγκεκριμένης στοιχηματικής εταιρείας αλλά το μόνο που έχω να πω ως Κύπριος, ως πρόσφυγας και ως παίκτης του στοιχήματος είναι ΑΙΣΧΟΣ!

Από την στιγμή που UEFA και FIFA δεν αναγνωρίζουν το συγκεκριμένο παράνομο πρωτάθλημα τότε δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί η συμπερίληψη του στο κουπόνι.

 

Μετά όμως από πολλές αντιδράσεις φαίνεται η εταιρεία να «σοβαρεύτηκε» και να απέσυρε το παράνομο αυτό πρωτάθλημα από τις στοιχηματικές της επιλογές. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες αδερφούς μας που αντέδρασαν μαζικά σε αυτή την κίνηση και όπως φαίνεται η «φωνή» τους έπιασε τόπο!

Δεν γνωρίζω αν φαίνεται σε άλλες χώρες εκτός Κύπρου και Ελλάδας. Αν κάποιοι ζείτε στο εξωτερικό παρακαλώ όπως το κοιτάξετε και μας ενημερώσετε!

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA B. Δουλεύω ως προπονητής ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.