Η σελίδα μας από σήμερα άλλαξε. Προσθέσαμε σημαντικά στοιχεία αλλά και λειτουργίες οι οποίες πιστεύουμε πως θα βελτιώσουν την λειτουργία του site, την χρήση του από εσάς αλλά και να μας βοηθήσουν να γίνουμε μια καλή παρέα.

Από σήμερα θα μπορείτε να κάνετε login στην σελίδα μας και να γίνεστε ενεργό μέλος στο site με πλήρη πρόσβαση σε όλες τις σελίδες.

Πλέον εκτός από το chat προσθέσαμε και το forum. Το forum είναι κάτι που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για μία πετυχημένη σελίδα μιας και μπορεί να κρατά σε επαφή όλους εσάς. Εκεί μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε, να προτείνεται τα δικά σας σημεία και που ξέρετε, αν έχετε ταλέντο στην εύρεση σημείων τότε ίσως βρεθείτε στην αρχική σελίδα του site ως δικός μας tipster.

Η εγγραφή του κάθε χρήστη είναι δωρεάν και πάρα πολύ απλή. Αν κάποιος δεν θέλει να εγγραφεί στο site μας θα μπορεί να διαβάζει τις στήλες του Katazitoymenou και του Κυπριακού πρωταθλήματος αλλά δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην banka, στο chat, στο forum και σε άλλες ακόμα λειτουργίες τις σελίδας μας.

Όλα είναι πολύ απλά, δεξιά στο μενού κλικάρετε στην επιλογή register και μέσα σε ένα λεπτό γίνεστε μέλος του katazitoymenos.com

 

Σας περιμένουμε…

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA B. Δουλεύω ως προπονητής ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.