Άσσος με αξία

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Κύπρο με σημαντικούς αγώνες σχεδόν για όλες τις ομάδες. Η επιλογή της στήλης μας όμως είναι μία και έρχεται από την αυριανή αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ. Η “Κυρία” μέσα στον “Αντώνης Παπαδόπουλος” θέλει να πάρει ένα τρίποντο που θα την κρατήσει στην τρίτη θέση ενώ θα μειώσει την διαφορά της από τον αντίπαλο της. Στην Ανόρθωση βλέπουν τους Ράγιος και Ντούρις να δίνουν βαθμούς και τρίβουν τα χέρια τους. Ταυτόχρονα η διοίκηση Αντρέα Παντελή τρέχει να τους ανανεώσει τα συμβόλαια.
Στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να κέρδισαν την ΑΕΛ με 3-1 αλλά η γενική εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Με παρόμοια απόδοση αναμένεται να τα βρει σκούρα απέναντι στην Ανόρθωση. Ο άσσος κυκλοφορεί στα 3,65 και έχει αρκετή αξία καθώς η δική μου εκτίμηση είναι για 2,80.

Μονό:
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: -1- 3,65 *4 μονάδες

Αρχική μπάνκα: 0
Τρέχουσα: 42,14
Yield: 10%

katazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.