Χαιρετώ.  Με το ΑΕΚ – Ανόρθωση να ξεχωρίζει μπαίνουμε σήμερα στην 6η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος. Οι μπουκ φαίνεται να καταλαβαίνουν πως στην ΑΕΚ θέλουν να σκέφτονται μόνο τη νίκη αφού η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από δύο σερί ήττες και γι’ αυτό δίνουν τον άσσο στα 2,30.  Φαίνεται όμως να μην πιστεύουν και πολύ στην Ανόρθωση γι’ αυτό και μας την προσφέρουν στα 3,85. Αν δούμε λίγο τα στατιστικά και την πορεία της Ανόρθωσης μέχρι τώρα τότε καταλαβαίνουμε πως στο διπλό υπάρχει αξία μιας και από το 25% πιθανότητα που δίνουν οι μπουκ στο διπλό εγώ δίνω 34% πιθανότητα που αντιστοιχεί σε απόδοση 2,95!

 

AEK Λάρνακας – Ανόρθωση  -2-  3,85  *6 μονάδες.

 

Αρχική μπάνκα:   0
Τρέχουσα:   57
ROI:   210%

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA B. Δουλεύω ως προπονητής ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.