Καλημέρα συμπαίκτες και καλό μας μήνα.  Μπήκε ο Δεκέμβρης, ένας μήνας γεμάτος με ποδόσφαιρο, ειδικά για εμάς εδώ που παίζουμε αρκετά με Αγγλία. Θα πατήσουμε γκάζια αλλά ελπίζω πως όλοι μας θα το κάνουμε με την σωστή διαχείριση. Πάντως εδώ έχουμε 2 σερί επιτυχίες με αρκετές μονάδες να επιστρέφουν στην μπάνκα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό!

Για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει αλλά και για το επόμενο Σ/Κ δεν θα βλέπετε αναλύσεις στα παιχνίδια που ποντάρω στην στήλη αυτή καθώς οι αναλύσεις μου και τα παιχνίδια που επιλέγω θα είναι στο betsellers.com εκεί όπου θα φιλοξενείτε η στήλη μου για το χρονικό διάστημα που σας ανέφερα. Θα βάζω link κάτω από τον τρόπο παιχνιδιού μου όπου θα σας παραπέμπει εκεί για να διαβάσετε τον λόγο και την αιτία που πόνταρα τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Εννοείτε πως αυτό πρέπει να το κάνετε όλοι σας καθώς δεν γίνεται να δείτε τα σημεία και να τα ποντάρετε στα τυφλά.

 

Μονά – Δυάδα:

Watford vs Tottenham: -1-  5,00  *55 μονάδες

Leicester City vs Burnley:  -2-  5,00 *55 μονάδες

Επί 10 μονάδες στην δυάδα.

 

Trixie (2-3):

Sunderland vs Reading: -2-  3,40

Sampdoria vs Lazio: -1-  3,60

Saint-Etienne vs Nantes: -2-  3,60

Επί 54 μονάδες στην κάθε δυάδα

Επί 18 μονάδες στην τριάδα

Συν. ποντάρισμα 180 μονάδες.

 

Τις αναλύσεις των παιχνιδιών θα τις βρείτε εδώ: http://www.betsellers.com/content/21675/o-lukos-kai-ta-provata

 

Αρχική μπάνκα 0
Προηγούμενο Υπόλοιπο -2725,93
Επιστροφές (28/11) 616,18
Υπόλοιπο -2109,75
Ποντάρισμα (2/12) 300
Τρέχουσα μπάνκα -2409,75
Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA B. Δουλεύω ως προπονητής ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.