Που θα πάει το “χρυσό παπούτσι”;

Μικρός τελικός σήμερα στην Ρωσία. Συνήθως βαριέμαι να βλέπω τέτοια ματς αλλά σήμερα θα το δω πρώτον γιατί θέλω να παίξει βασικός ο Λουκάκου και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να “κλέψει” το “χρυσό παπούτσι από τον Χάρι Κέιν. Δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες αλλά αν γίνει αυτό θα πληρωθούμε καλά καθώς τρέχει το ποντάρισμα μου στον να βγει ο Λουκάκου πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ. Δεύτερος λόγος που θέλω να δω το παιχνίδι είναι για ζέσταμα για τον αυριανό τελικό!

Για το σημερινό παιχνίδι το σκέφτηκα αρκετά αν θα ποντάρω αλλά μου άρεσε η απόδοση 3,75 που είδα στον να κερδίσει το Βέλγιο σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ. Καλή απόδοση. Πιστεύω ότι το Βέλγιο θα κερδίσει μιας και έχει περισσότερες δυνάμεις από την Αγγλία και ελπίζω πως αν γίνει αυτό να γίνει με γκολ του Λουκάκου αλλά και του… Κομπανί. Γιατί του Κομπανί; Γιατί είπα να παίξω λίγο τζόγο και να βάλω πολύ λίγες μονάδες σε ένα “λαχείο”. Εκτός λοιπόν από το σοβαρό ποντάρισμα στον άσσο και γκολ-γκολ θα φτιάξω και μια αγορά. Η έμπνευση μου σε συνδυασμό με αρκετή φαντασία μου έδωσε σκορ 3-1. Από τα 3 γκολ λοιπόν του Βελγίου το ένα θα το βάλει ο Κομπανί. Πιθανότατα να το κάνει αυτό γιατί προωθείται στα κόρνερ και συνήθως αυτόν στοχεύουν οι Βέλγοι. Μιας και είπα κόνρερ. Είναι και οι δύο ομάδες που κερδίζουν κόρνερ και τους αρέσει να το κάνουν. Έτσι μαζί με το 3-1 σκορ και σκόρερ τον Κομπανί θα παίξω και όβερ 9 κόρνερ στον αγώνα. Αυτά τα τρία μαζί μου δίνουν απόδοση 201,00. Πολύ καλή απόδοση για “λαχείο”. Ας δούμε βασικούς Λουκάκου και Κομπανί όμως!

Κλείσαμε λοιπόν για τον μικρό τελικό. Θα τα πούμε ξανά αύριο με τον κανονικό τελικό όπου θα είναι και το τελευταίο ποντάρισμα της σαιζόν. Θα κλείσει και η κάβα για το Μουντιάλ. Θα ξεκουραστούμε λίγο αλλά θα τα λέμε μιας και οι Κυπριακές ομάδες δίνουν την μάχη τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ.

Μονό ποντάρισμα:

  • Βέλγιο – Αγγλία: -1&GG- 3.75 *89 μονάδες
  • Βέλγιο – Αγγλία: -Score 3-1, Kompani to score, Over 9 Corner- 201.00 *5 μονάδες

Μακροχρόνια στοιχήματα Μουντιάλ:

  • Κορυφαίος σκόρερ από την Πριμέρα Ντιβισιόν: Λούκα Μόντριτς 21,00 *25 μονάδες
  • Λουκάκου – Πρώτος Σκόρερ: 17,00 *30 μονάδες

Αρχική Κάβα: 1000 μονάδες
Επιστροφές: 0 μονάδες
Υπόλοιπο: 464,75 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 149 μονάδεςkatazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.