Ταξίδι στα… αστέρια

ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης με στόχο να έχουν ένα αρκετά μακρύ ταξίδι…

Σούντουβα – ΑΠΟΕΛ

Απόψε στις 19:00 ο ΑΠΟΕΛ κάνει ποδαρικό στην Λιθουανία. Μοναδικός στόχος η νίκη που θα βάλει γερά τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσουν το ματς και να κάνουν τον επαναληπτικό όσο πιο εύκολο γίνεται.
Στοιχηματική επιλογή: 2&OVER1.5 σε απόδοση 2,05

Στούμπρας – Απόλλων

Αύριο στις 20:00 το βράδυ θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ο Απόλλων ο οποίος είναι και αυτός με ομάδα από την Λιθουανία. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή δεν εχεί αλλάξει από πέρσι και έτσι με την χημεία που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλων θα μπορέσουν να καθαρίσουν εύκολα το ματς.
Στοιχηματική επιλογή: Χαντικάπ, Απόλλων -2 σε απόδοση 3,50

Ανόρθωση – Λάτσι

Αύριο στο άδειο, λόγο τιμωρίας, “Αντώνης Παπαδόπουλος” η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Αλβανική Λάτσι. Πέντε χρόνια μακριά από την Ευρώπη ήταν πολλά και η “Μεγάλη Κυρία” θέλει να αρχίσει το νέο της ευρωπαϊκό ταξίδι με νίκη. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει αυτό και με τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις τις ομάδας να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς.
Στοιχηματική επιλογή: Χάντικάπ, Ανόρθωση -1 σε απόδοση 2,05

Να ευχηθούμε όλοι να φτάσουν οι ομάδες μας όσο πιο μακριά γίνεται και γιατί όχι να τις δούμε ξανά στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

katazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.