Τρεις επιλογές για το επόμενο τριήμερο.

Μπαίνουμε στην 14η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος με τα φώτα να είναι στραμμένα στο ματς της Δευτέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ομόνοια. Το φετινό πρωτάθλημα είναι το αγαπημένο μέχρι στιγμής από τα πρωταθλήματα των προηγούμενων ετών. Βλέπουμε πολλούς από τους μεγάλους να χάνουν βαθμούς και τα παιχνίδια να είναι αμφίρροπα. Συνεχίζουν μόνο ως αήττητοι η Ανόρθωση και ο Απόλλων έχοντας όμως από 6 και 4 ισοπαλίες αντίστοιχα.

 

Οι επιλογές μου για την αγωνιστική που διανύουμε το τριήμερο Σ/Κ/Δ είναι το γκολ-γκολ στο παιχνίδι του Απόλλων με την Πάφο (2,15), το διπλό του Εθνικού Άχνας απέναντι στην Αλκή (4,50) και το διπλό της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΚ (4,85).

 

Αναλύσεις για τα μας που πόνταρα θα βρείτε εδώ: http://www.betsellers.com/content/21675/o-lukos-kai-ta-provata

Οι αναλύσεις για αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο Σ/Κ θα βρίσκονται στο Betsellers καθώς για αυτές τις μέρες θα φιλοξενείτε η στήλη μου στο blogger of the week της σελίδας.

 

Μονά αποδεκτά:

Απόλλων Λεμεσού – Πάφος FC: -gg-  2.15  *8 μονάδες

Αλκή Ορόκλινη – Εθνικός Άχνας: -2-  4,50  *6 μονάδες

AEK Λάρνακας – Ομόνοια: -2-  4,85  *6 μονάδες

 

Αρχική μπάνκα 0
Τρέχουσα -33,75
ROI 84%

katazitoymenos

Γεννημένος στο Λιοπέτρι, χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα κατέχω και το δίπλωμα UEFA C. Δουλεύω ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Πάθος μου το ποδόσφαιρο, χόμπι μου το στοίχημα. Εδώ γράφω και ποντάρω προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ τα λάθη των book.

Αφήστε μια απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.